Mijn naam is Jacky Smith, ik ben fotograaf en moeder van vier prachtige dochters. Al vanaf jongs aan ben ik bezig met fotografie. Ik was altijd bezig met het bewerken van foto's en ik wilde altijd de fotocamera van mijn ouders hebben. Die camera was niet erg uitgebreid maar toch zat ik altijd een beetje te spelen met de instellingen van de camera. Dat was toen een digitale camera. Pas op mijn 14e kwam de spiegelreflexcamera in mijn leven. Ik was mega nieuwsgierig en samen met een vriendin gingen wij er vaak op uit met de spiegelreflexcamera. En dan komt het moment dat je een studie gaat kiezen en ik heb erg getwijfeld of ik iets met fotografie zou gaan doen. Dat is het uiteindelijk niet geworden.

Toch is mijn passie voor fotografie nooit weg gegaan. Ik kocht dan ook meteen een camera toen ik op mijzelf ging wonen. Mijn interesse in fotografie werd alleen maar groter. Gelukkig kreeg ik in een paar jaar vier dochters dus ik had ook heel wat te fotograferen.

Naast de zorg voor mijn kinderen en mijn baan als jurist, fotografeerde ik er heel wat op los. Pas toen ik noodgedwongen thuis moest zitten ben ik mij gaan realiseren dat ik het liefst alleen maar wil fotograferen. Dit zorgde er voor dat ik eindelijk de stap kon nemen om als professioneel fotograaf verder te gaan en mijn baan als jurist en mijn studie achter mij te laten. 

 

Ik omschrijf mijn stijl als romantisch, vrij, ongedwongen en liefdevol. 

Bent u geïnteresseerd in een fotosessie door mij dan mag u altijd contact op nemen.

per e-mail: info@jsmithfotografie.nl

per telefoon: 0645118764